predictii si … la fel

http://m.youtube.com/watch?v=HZaDbUofNgE

V- am zis ca ma duc la ” taken 3″ . bun! Acum incep!
Se stie ca Liam e un actor foarte bun, ca personajele sale sunt eroii buni, ca se pricepe la alergat, dezamorsat bombe, iarasi alergat si tras cu arma, gandit logic si eventual cu 1 pas inainte sau ca stie psihologia ” atacatorului” – indiferent ca e terorist ( ” non-stop”), haita de lupi ( ” grey”) ori…vreun dealer de droguri ( ” umbland printre morminte”) , ca salveaza evrei (” lista lui Schindler”) si tot asa- .
In partea a treia a seriei, Mills iarasi are ceva de alergat, salvat, tras cu arma, cazut prin canale, sa se faca nevazut, sa isi puna in garda fiica ” kim, nu avea incredere in nimeni!”, el devenind mai mult un om de rand – insa calitatile de detectiv- politai isi spun cuvantul- facand din el un fugitiv – pentru autoritati- si ” vanat” pentru cel ce- i ucide fosta nevasta.
Si, iac- asa, filmul parca are prea multe in comun cu celelalte filme anterioare si chiar un pic si cu ceea ce a mai jucat anterior.
Un pic de umor se intrevede, ca sa nu ti se recomande filmul cu Aspacardin pe langa tine, asa ca… E de vazut pentru cei de le plac genu’ ” alergat- grenada- sarit- gloante- sarit- alergat- toti impotriva unuia- incendii- alergat” .
Daca nu era Liam nu mergeam, dar… Pentru ca imi place timbrul vocii, cum joaca si… Hai sa recunosc! Pielea! Nu ma miscam!
Eu una i- am dat un 8.5! Subiectiv, dar… Asta e!
Fiica- sa e draguta! 😀 cred ca roscata i- ar fi stat mai bine, dar… Au tinut aceeasi linie in scenariu.
Stiti rusa? :-) va ajuta! Cat pentru unele replici care smulg din actiune.

Comment are closed.