realitati diferite

Din start,  nu e ceea ce credeti.

Exact ca bancul. :-)

Da’  cum viata bate filmu’  de multe ori- ooh si eu ranjesc aici cu toata fata-  trebuie sa invatatam din greseli.

Cum ar fi eu. :-)  ok, nu fumez, nu beau, nu is depresiva, nu droguri, da’  cand ma pun la tacanele, nu ma scoti de acolo decat cu aparatul, ca mana e lipita de butoane, plus ca… de- ar sti mama cum fac langa aparat… 😀 -.

Vreau sa zic ca fiecare dintre noi suntem slabi. Slabi in fata ispitelor. E imposibil sa nu fi slab. E omeneste si.. face parte din noi.

E scris inca din gene si asta. Gena betiviei, curva…  nu pot zice, dar se zice curvariei sau… prostiei?

Ce vreau sa zic?

Peste toti exista

Ca avem in noi orice. De la rau la bine, insa trebuie sa ne acceptam asa cum suntem.

Un mix interesant de bune si rele in care… trebuie sa ne scaldam sau sa scapam de ele sau.. cel putin sa nu le accentuam, ci poate sa radem de ele/ noi.

 E sezon de reduceri la rochiile de mireasa.

2 minori au disparut din Sighisoara.

Mai vreti bune si rele?

Viata ne ofera zilnic de toate cat sa ne lase cu gura cascata.

Aproape yey! Incepe furtuna de 2 zile.

Am zis viata?

Am exagerat.

Era vorba de … timp. ” toate la timpul lor ” isi gasesc loc in microuniversurile fiecaruia dintre noi.

Au aparut senzori pentru tot felul de ” nevoi”.

1 femeie a suferit 5 cezariene si 3 nasteri normale.  Insa prea multe cezariene fac dificile urmatoarele sarcini. Sa nu zic ca … sunt prea multe complicatii dupa nastere in ambele parti- mama si copil-.

Agresivitatea este mai prezenta in fata ratiunii sau stapanirii. Inclusiv crimele si violurile. Toate acestea sunt forme de agresivitate. Nu doar ca o injurie sau o privire jignitoare .

ce avem de impartit cu un strain?

ce are de- a face legea pumnului  cu denumirea fiinta superioara animalelor? ! :-/ ciudat, da’ suntem mai jos cu mult pe unele aspecte: se vand animalele intre ele pentru a supravietui?

1555 ( da’ ce numar) de habar- n-am-ce-unitate de masura era-  detinuti de King al nostru sunt ineficienti- just padure? Nein! Cum… nici macar porumb nu pune si el? De – o mamaliga? :-/

Mai King draga, da’ ce ai facut pentru romani?   :-/  sunt mahnita ca ti- ai bagat rude care nu sunt per se rude sa se ocupe de fundatii cu bani tot de la oameni… das e trist! Ah! Si… aurul ala…ai idee de l- au luat rusii sau ai schimbat drumul avioanelor/ masinilor/ trasurii/ dracu’ stie cu ce a fost dus aurul Romaniei si unde ?!

Deci… sunt pro- regi, da’ nu oamenilor manjiti.

Cu ce cu ne ce, sunt!

Vreti in Germania? Bagati germana la zi si fara ‘ ich bin’ ca nu ajungeti nicaieri.

8€/ h ? Ma indoiesc profund si adanc ca e chiar asa.

Tiganii de la noi si din alte tari – care au fost si pe acolo- profita de bunatatea altora . Ei percep insa bunatatea ca prostie.

Pe strada mea traiesc diferite neamuri de tigani: ursari- hoti-, unii prea cu bunsimt pentru specia asta – o tipa mi-a zis ca ii ajung 2 copii( 2? Doar 2? ) si ca vrea sa isi puna sterilet, ca e greu sa ii creasca;

“Mai tot salariul se duce pe aia mici si mancare”-.

Deci… si aici depinde , ca la romani, de educatie si de ce vrei de fapt: sa fii un paduche pe spatele altuia/ altora sau sa te lupti si sa ai, cu greutate, da’ e munca ta…sa stii ca ai muncit pentru ce ai si ca meriti sa dormi fara constiinta incarcata.

Dar astia nu cred ca stiu cuvantul ala..

Oricum ai da- o, realitatea e diferita fata de carti, de ceea ce crezi ca e normal.

Exodurile au dus de obicei la discordie. :-)

Mai bine in tara ta, cu familia, prietenii si .. limba ta vorbita.

Pai nha..uita- te…in Italia se zbugheste rapid . Freci podele si geamuri si aici… “da’ nu pe 400€/ luna” , insa mai include si o palma peste fund sau cine stie ce.

Vrei constructii?  Trebuie sa declari si numarul chiuvetelor, de geamuri si toalete pe contract.

Vrei medicina? Ce 32 de ore de lucru…?!

sa vezi certuri cu asistentele casei… care sunt mai credibile decat tine, un strain…culmea… roman?

De esti cu idei tine- le. In strainatate nu prea- ti merge sa spui ce vrei.

Ca nu contezi.

Ah… un medic de isi termina acolo specialitatea… la intoarcere risca sa nu fie recunoscuta. Pe principiul ” ai plecat? Ia- o de la capat!”.

Realitatea ne da niste palme peste ochi si… daca nu invatam din ele nimic- mici atentionari- atunci riscam sa fim singuri intr- o lume straina. Sa ne fim strani insine. Si oglinda sa ne reflecte un alt chip. :-)

Comment are closed.