mike cel xxl

Nu e oferta de la cine stie ce supermarket, ci despre partea a doua de la Mike stripperul…
Parca filmul din 2012 a mai avut un Dumnezeu.. cel din 2015 – adica cel de-l vazusi azi- e ceva… de nici dusmanului nu l-as recomanda. nici macar unuia caruia ii sunt indiferenta. nici macar… nu mai gasesc cuvinte. va prindeti voi.
atata vorbarie si atata “aventuri” pe drumul catre ultima reprezentatie – am zis ca e stripper, da?!- incat… abia la final e ceva mai… si alea sunt vraiste..
costumele: cum poate un tip sa poarte 1 maieu – sa zicem 3- albe, de tractorist de uzina? sa nu zic de pantalonii parca luati de la Dragonul Rosu..
Frate…deci..nu e posibil! am adormit! efectiv!
deci nici Biblia daca ar fi ecranizata TOATA nu ar avea atata non-sens si plictiseala… i-ar pune ceva piper in actiune… aici a fost atat de liniar, ca nici la glume – au fost glume?!- nu am ras!
Tarzan e naspa, Richi parca e ceva de capul lui, tipul din CSI e funny.. Mike parca trage de timp…
ah… nu am nimic cu femeile mai plinute si negrese, dar aici parca a fost dedicat… iar sa vezi niste tipi dansand erotic – uneori vulgar- peste niste “balene esuate” mi-a taiat tot elanul pentru sex. cel putin 2 ani! E imposibil…
la inceput, nu inteleg de ce exista o tipa cu o casca pe cap si care topaie si sare prin pat in timp ce tipii vorbesc… !??
deci: nicht logica, nicht actiune, nicht nimic…
eu sincer i-am dat -infinit, dar ca sa fie de la 1 la 10 i-am dat 3! si e pe pozitiv.
Concluzie:
Fata de cel din 2012, care mai avea ceva fainut in el… aista e … o labareala de timp. Nha. Iete! Yeti! :-))

Comment are closed.