heroina mea

copilasii, cand va vad oi si nu va vad macar ciobani, imi vine sa va tund blana aia incretita. asa… ca pe o turma de oi, pe fiecare in parte…
sa luam de exemplu ce e la moda acum.
si.. cum as putea sa nu incep cu eroina si heroina.
orice om normal, cu putin ureche muzicala, putina in sensul ca mai are putin si creier in timp ce asculta ceva… cand aude:
M-ai mintit cu vorbele
Mi-ai schimbat hotarele
Ce folos au armele
Cand este pe repeat doar cadrul cu ochii tai

Fusta pana la genunchi
Si maneci lungi, te ascunzi
Ce dragoste ai vrea
Dar marul e muscat si intre noi e doar ea
O rupeai, te rupea, te rupeai, tu
Sub pielea mea

o rupeai?? te rupea??? te rupea mai omule???
si sub pielea ta…se afla wop wop heroina?
hai sa fim intelesi: se vand versuri periculoase unor suflete dornice de senzatii tari. videoclipurile, chipuri, care vand pentru ca inca SI E INCA CU LITERE MARI, SEXUL VINDE DEXUL..
e inadminisbil ca unor versuri d-astea sa nu existe un CNA sau ceva in muzica! e inadmisibil ca niste copii de 6-15-20 de ani sa aiba acces la asa ceva. nu e normal ca societatea sa nu reactioneze. sunt versuri periculoase si nu o zic eu, ca mi s-a parut de la bun inceput, ci vad ca daca vrei sa vinzi muzica trebuie sa fii exact pe dos de la normal. nu e normal ca anormalul sa fie normal. ca valorile umane sa se inverseze, sa involuam si dupa aceea sa ne minunam ca X s-a aruncat de la etaj/la metrou, ca avem copile care la 18 ani au deja 4 copii… e anormal sa nu va pese. pe mine ma imbolnavesc INDIFERENTA, PROSTIA SI AROGANTA (AUTOSUFICIENTA) DE CARE SUFERA SOCIETATEA DIN SECOLUL 21!!!!

si sa va mai spun ceva: VACCINAREA NU ARE NICIO TREABA CU VREO BOALA. AH, EFECTE SECUNDARE MINORE OK.. ASTEA LE AU SI ANTIBIOTICELE, insa SA REFUZI CU BUNA SEAMA VACCINAREA ITI CONDAMNI COPILUL SA AIBA NISTE COMPLICATII GRAVE, LETALE. HAI SA ITI PUN NITCAI POZE, CA SA VEZI CE INSEAMNA NEVACCINAREA – CA TOT VORBEAM DE CAPITOLUL TURMA DE OI…SI CA NU SUNTETI NICI MACAR CIOBANII:

Copyright American Academy of Pediatrics

Copyright American Academy of Pediatrics

aici e infectia cu Haemophilus Influenza b + Streptococcus pneumoniae. frumos, nu? “foaaarte!”

POLIOMIELITA

POLIOMIELITA

SI SUNT CATEVA efecte! CATEVA!
mai vreti? ca vad ca sunteti cu idei ca vaccinurile “sunt toxice”, “au mercur”, “au plumb”.. dar voi in cap..ce aveti? aveti creier? ganditi? pentru ce credeti ca s-au facut vaccinurile? pentru ca nu exista boli? sau pentru ca efectele infectiilor acelora NU sunt GRAVE?
vreti sanctiuni ca nu va vaccinati copilul? sincer?
eu v-as lua dreptul parental cand refuzati sistematic recomandarile doctorilor – care nu fac medicina asa ca pe hobby, ca nu au ce sa faca in timpul liber..sau pe acasa…sau cu viata lor.
la prima abatere v-as inchide 1 an de zile. nu stiu de ce exact, dar asta simt.
haideti sa vedeti ce am vazut eu, ca medic, zilele astea la Conferinta Nationala RoVACCIN:


da? wow!! SUPER! suneti fericiti?
hai sa pun un tabel sau ceva, desenat! e mai bine? sunteti oi, pai ca pe niste oi va tratez! am ales un filmulet! daca nici asa… atunci cum? vreti sanctiunea? eu zic ca va asumati moartea copilului sau copiilor fara sa credeti asta!

nu stiu, cine va da dreptul asta??

“ca parinte”!? ce faci ca parinte pentru copilul tau? pe viitor? scoti alt copil din maneca, din cuptor? il vrei mai rumenit in obrajori?? nu pe bune…cum credeti ca m-am simtit eu cand am vazut cifrele alea?! si sunt o mica parte din ce am vazut! iar aia cu HPV …vaccinul anti-HPV sunteti inumani! INUMANI! ASTA SUNTETI. NU SUNTETI PARINTI. PARINTII ADEVARATI ISI IUBESC SI ISI PROTEJEAZA COPIII. NU II PUN PE LINIA 3. MAI INTAI BISERICA, APOI VECINA DE GARD SI APOI COPILUL… PATETICA SOCIETATE. INUMANA! IN SECOLUL 21 SE VOM INTOARCE..INAINTE DE VACCIN. WOAAA! ASTA DA EVOLUTIE, NU???

http://www.vaccineinformation.org/videos/index.asp?vid_id=0185&vid_cat=0000

Comment are closed.