lego batman filmul recenzie

Salutare!

In cazul in care va plac 1. Batman si 2. Lego-urile, ATUNCI puteti sa mergeti la 3. LEGO BATMAN: FILMUL 3D, o comedie facuta in desen animat – sau invers, nu conteaza, tot acolo ajungi.

Batman este tipul egocentric – eu sunt cel mai bun, cel mai… batman. :) Pana in clipa in care are o revelatie – ca nu are prieteni sau familie (sau ambele?) si devine putin depresiv. si da, Alfred Pennyworth are un rol important in declansarea emotiilor lui Batman.

Cand la petrecerea din Gotham City apare Barbara Gordon, fiica sefului de post (comisar, detectiv, politist), Batman se incepe sa se balbaie, iar cand unul dintre orfani il intreaba orice, raspunde “da”…

Totul are o cursivitate buna, o desfasurare a actiunii cu logica, chiar apar mai multe intrigi – daca initial Joker e gelos ca nu il considera cel mai mare dusman, apoi tot el il provoaca sa il atace, ca sa se predea si … sa ii elibereze pe cei mai rai dintre raufacatori (si aici E GENIAL!)… APAR o multitudine de raufacatori din alte filme sau desene animate (Sauron, Cap-de-Mort…). Ideea in sine a fost super conceputa.

Plus ca Batman va trebui sa renunte la ego-ul sau si sa invete sa aiba incredere si in altii.

Si o observatie: desi e desen, actiunile sunt atat de firesti incat.. parca la un moment ti se pare ca poti fi ori Batman ori Robin ori Joker. :)

Da, ca sa scoti la iveala cei mai bun dintr-un om e mai bine sa-si recunoasca fricile si sa ajunga sa protejeze pe altii – desi… acesta e un motiv secundar (te protejezi pe tine de ei, nu pe ei de tine!).

pe scurt?

e un desen-film comedie bine lucrat, gandit si pana la ultima grimasa.

si da, e Batman -Batman!

Filmul are premiera pe 10.02.2017 si e distribuit de Warner Bros. Pictures şi Freeman Entertainment!

 

 

 

 

 

  1. No comments yet.

  1. May 4th, 2017
    Trackback from : financial planning
You must be logged in to post a comment.