Leatherface review

Sinopsis

O incursiune în adolescenţa faimosului Jackson (Sam Strike), horror-ul dezvăluie motivaţia şi felul în care acesta a devenit nemilosul ucigaş fără chip. Ca să evadeze dintr-un spital de psihiatrie, tânărul împreună cu prietenii lui extrem de violenţi Bud (Sam Coleman), Ike (James Bloor) şi Clarice (Jessica Madsen) o răpesc pe asistenta medicală Lizzy (Vanessa Grasse). Ambiţios şi condus de răzbunare, un poliţist texan încearcă să îl prindă, urmând şirul de victime pe care grupul îl lasă în urma sa. Filmul “Leatherface: Ucigaşul fără chip” prezintă povestea care precedă întâmplările sângeroase din “Masacrul din Texas”.

 

Recenzie Anne Marie Voicila si Andrei Eduard Vasile

Sânge, foarte, foarte mult sânge – acesta este cuvântul-cheie pe care îl asociezi instant cu “Leatherface”.
Un horror în care ai de-a face nu cu un singur psihopat, ci cu o întreagă familie ce folosește oameni pe post de îngrășământ porcin și trăiesc doar pentru a ucide.
O combinație perfectă de sadism, durere și frică transpiră din întregul film, iar secvențele de la care trebuie să-ți ferești privirea sunt presărate cu generozitate de regizor.
“Leatherface” sau “Ucigașul fără chip” explică povestea din ”Masacrul din Texas” și încă destul de bine.
Într-adevăr, filmul este slab apreciat, poate tocmai pentru faptul că a durat mai mult de 40 de ani ca spectatorii să aibă acces la povestea originală.
Storyline-ul, regia, performanța actorilor, machiajul sunt remarcabile.
Este un film care te tulbură, te răscolește. Cel mai probabil din cauza scenelor foarte explicite și socotite de mulți ca fiind ”scârboase”.
Dar tocmai asta conferă veridicitate.
Ceea ce mi s-a părut un pic confuz a fost atitudinea lui Jed. Acum este un tânăr bun la suflet, în 2 minute ucide cu cruzime unul dintre personaje.
Recunosc, așteptările din partea acestui film au fost foarte mari, probabil de aici și părerile ”fâsâite” din online.
Un film cu potențial, dar totuși departe de ”Masacrul din Texas”.

Vertical Entertainment distribuie Leatherface in cinematografele din Romania incepand cu 10 Noiembrie 2017! 

arhiva personala

arhiva personala

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.

You must be logged in to post a comment.