to a fute or not to a fute sau Shakespeare la alt nivel

Salutare!

In societatea de azi pe langa alte probleme materiale -materialismul vine din cauza societatii .. ca daca apesi pe clanta usii casei, iti trebuie bani, nu prune si nu vise!- … avem o intrebare la un moment dat: to fut or not to fut?! this it’s the question!

Haideti sa revedem variantele usor freudiano -sadico-taranesti ale “Hamlet” si “Romeo si Julieta” aplicate pe societatea moderna, sanchi!

Hamletian asta avea probleme cu erectia, si nha, a pus si el o intrebare evidenta…printr- o metafora alegorica. A mortii. Erectiei. 😀

Ducand bisectoarea, rezulta ca Ofelia, o panarama pe sindrom premenstrual in toate dialogurile cu Hamlet, ca nici cu asta nu mi -e rusine,  nu pricepe ca e pe cuc un doliu -la Hamletian. Si nu si -o ia intre buci si labii, si, asadar triunghiul e …isoscel, pt ca ma-sa, o…alta parasuta, batrana, se culca cu unchi-su lui Hamletian. Cat de disperata sa fii? Ei bine, Shakespeare a scris asta. O mizerie. Nu eu. Plm

Si retarda de ma-sa lu’ Hamlet, in loc sa il placa pe barbati -su, pleaca cu pizzda in aer, la frecat… Deci, again: to a fute or not to a fute? e intrebarea.

My dear Watson, problem solved.
Japitele alea doua, Capuletii (Puletii!, Puletii in capat!) si cu monta…masii -gue (Glue mai bine), alte panarame. O ard in versuri. Sanchi romantic. Sanchi..intr- o engleza de …balta. De zici ca is eu beata.
Cand scriu inglish. 
Si astia doi, copiii la parinti, astia doi…erau minori, ca nu erau majori…se iubesc. Chipurile.
Sandilai cu capul. 
In fine. 

Si cum isi jura ei cu privighetoarea si cu mierla -auzi…cine aude cantec de pasarela…pasare gen!..in functie de cantec.. Se iubesc si ei. Acum, daca stam si admiram pasarile, ambele is cam negre. Negre am zis. Mierla e neagra, privighetoarea e mica si vai mama ei… adica… deci..plm. Ori o avea mica ori o avea neagra.

In fine. 
Plm wtf.
Trecem peste asta
Julita, ca asa ii ziceau astia, Julita…Julienne… Jumulieta…Asa, cum o chema. Asta mica, arata cica bine -desi la 14 ani toata lumea arata bine, daca ma intrebati pe mine!-…In fine…Trecem peste. Cu tancul.
Peste ea, trecem cu tancul. Si aruncam otrava. Din mers.
Parintii copiilor astora doi (moama!gramatica e impecabila!), erau asa, cum sa zic eu, de moda veche (familia traditionala, ce sa zic?!), isi purtau pica. Ca aia aveau blazon pe verde, iar ailaltii pe cacaniu in dungi. Nu stiu exact ce nu aveau, dar aveau clar pica.
Sandilai mai sunt astia cu bani.. rau.

Cu experienta in injuraturi… Se cam razboiau. Ca se plictiseau, in plm. De plictisiti ce erau.

Romeo NEfantastic, asta, canta pe la nunti, de jale, de dor, facea cununiile (le lega cu sfoara rosie, in prag de seara).
Ce plm putea sa faca unu’ ca Romeo?
Cum Shakespeare sa puna “Romeo” ca personaj? Frate??Asa nume de personaj mai prost nu am citit.
Pana si Lica Samadaul pare stiintific – pentru inculturisti, asta e personajul din “Moara cu Noroc”, scrisa de Ioan Slavici. 

 

Si da, vorbesc serios.
Trecem peste Romeo NEfantastic, ii scoatem dintii si aruncam si pe el otrava – ca la Jumulita. Eh, si pentru ca e barbat, Shakespeare s-a gandit sa mai bage si un pumnal.
In caz ca nu mai era otrava sau ca era diluata sau ca luase Jumulita toata cantitatea.
Inca ma intreb cat de sadic era Shakespeare sau cat de gelos era pe personajele sale. =)
Mercutio, o alta japita, o arde ca personaj de poveste.
Dar si asta, futu-i capul pe pereti (moama…ce imagine!), sta si asta cu curutu’ bine, intre doua luntre.
E spion KGB-ist. Si american. =)
De ce?
In poveste …. zice ce se intampla in casele boierilor astora, sa ii…
In fine..
Dupa ce ca mor toate personajele, mai pierzi si timpul.
Sa imi bag pixu’ in Shakespeare asta al lor, futu-i o ceapa pe mormant. De o piatra.
Parca doar alea Istorice au sens. Astea cu “romaticisme” si “flocicele” nu ma inmoaie.
ps: Acest articol este un pamflet. Orice asemanare cu ceea ce scrie e pur intamplatoare.
  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.

You must be logged in to post a comment.